Bakgrunden till matglädjen.

Vem är då jag?
Jag har arbetat med mat och dryck de senaste 10 åren. Serverat allt i från snabbmat till fine dining. I form av ala carte, avsmakningsmenyer, konferens luncher, bröllopssittningar, osv. Skummat mjölk till perfektion, så bästa latten kan avnjutas. Mätt upp exakta ingredienser till cocktailen för du ska känna av den fantastiska balansen .
Det är ett jobb. Ett jobb man aldrig blir färdiglärd inom för det finns alltid mer att utforska. Och jag, jag verkligen älskar det!
Men det jag älskar ännu mer är att uppleva allt som en gäst.
Det blir som en drog. Farlig drog för du vill alltid ha mer. Du kan inte sluta beundras över hur en tugga kan komma med en sådan kraft i smaker, eller hur vinets druvor kan skapa en självsäker karraktär.
Att få sätta mig ner och beundra andras arbete. Se andra ha samma passion som mig och viljan att uppmuntra andra att förstå mat och dryckeskulturen genom enkla knep och finesser. Det är vackert!
 
Mat och dryck skapar en gemenskap i livet. Matlagning med familjen, Första dejten på restaurangen du länge drömt om, Öl-grabbhäng i soffan, Vin-kvällar hos vänninan, afterworks med kollegorna, en kaffepaus med morsan, grillning med farsan. Var vi än är, var vi än träffas så är på något sätt maten eller/och drycken alltid i fokus.
 
Nu kommer jag med mina ord berätta om Skånes olika restauranger, caféer och barer. (Även om andra platser när jag är iväg) Jag kommer recensera hur servisen varit, hur maten smakat, hur upplägget varit,var miljön inbjudande, var det värt pengarna, rekomenderar jag det vidare m.m. Sen är det upp till dig om du vill lyssna!
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :